Semestertider

”Sommaren är kort…” Det sjunger Niklas Strömstedt i sin härliga sommarklassiker. När sommaren kommer vill ju alla ha semester och sommarlov. Personliga assistenter är inget undantag.


Det kan ju medföra en del nya vikarier och andra schema ändringar innebär ofta en del stress för alla inblandade och det kan skapa lite spänningar i luften innan det hela är klart. Att ha vikarie kan innebära att man inte gör saker som man har planerat att göra. Det kan vara viktigt och intressant att ställa sig frågan som assistansberättigad om man avstår från att göra vissa saker för att man har vikarie? Hur kan man lösa det?

I boken Hemligheter kända av många finns det ett kapitel som handlar om kommunikation och reflektion där det finns information om hur man kan göra för att våga ändra på saker och vad man bör tänka på när man kommunicerar med någon.

Boken kan beställas på webbsidan.

Ha det så bra!

Veronica

Dela gärna detta:

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>