Vårkänslor

Hej!

Nu har vårsolen tittat fram i Sverige och ljuset har kommit tillbaka igen.
Våren brukar ju väcka vårkänslor och förälskelsen brukar flöda omkring. Ofta ser man nyförälskade par gå hand i hand lite överallt.

Själv minns jag när jag skulle kyssa min nuvarande make för första gången. Vi hade ätit en god middag hemma hos mig och installerat ett nytt program på datorn. Han skulle åka hem till sig på andra sidan av Stockholm och vi stod i hallen och skulle säga adjö.
Jag funderade panikslaget på var jag skulle göra av min personliga assistent? Jag ville inte dela detta magiska ögonblick med någon annan än Honom. Ni vet, den där kärleken som man väntat så länge på och som helt plötsligt bara finns där rakt framför ögonen på en. :)
Hur som helst. Jag kom till sist på en lösning på problemet. Jag kunde stänga dörren till assistentrummet själv och det gjorde jag, efter att jag hade bett min assistent att gå in dit. Jag förklarade inget. (Vilket jag inte behövde göra, då det säkert märktes hur förälskade vi var!) Men för mig var det viktigt att få bara få vars själv med min då blivande man.

Jag tror att det är viktigt att inte dela med sig av allt till sina assistenter. Ofta får man en nära relation till sina assistenter och det kan vara svårt att behålla sin integritet.

Själv försöker jag att fokusera på att leva mitt liv och att bara låta assistansen bidra till att jag kan leva mitt liv med jobb och allt vad det erbjuder!

Njut av våren och hoppas att kärleken flödet i ditt liv!

//Veronica

Dela gärna detta:

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>