Hemfärd till Stockholm

Nu sitter jag på tåget från Köpenhamn till Stockholm. Jag vill tacka alla fantastiska människor för hjälpen och understryka att detta var väldigt viktigt för mig och projektet. Informationen som jag har fått ta del av har varit mycket bra och alla mina fördomar försvann. Jag hoppas kunna påverka andra så att det blir mindre prat om prostituerade och mer fokus på allt annat som görs. Många får hjälp med att samtala om vilken hjälp som man behöver och hur det ska gå till. Det flesta får ett bättre sexliv tack vare sexhjälpmedel och att någon hjälper till med att hålla i det eller lägga fram det och det som allt runt omkring. Det är mycket viktigt att man får ha sin sexuella identitet. En kvinna som jag träffade går på SM (Sado-Masochism) klubbar och det är ingen som bryr sig om hennes funktionsnedsättning.

Jag kommer under nästa vecka att lägga upp fler blogg inlägg från den här resan.

Jag vill tacka alla otroliga människor som jag har träffat.

Och ett extra stort tack till min vän Don Kullick som har tolkat från svenska till danska och varit ett stort stöd under resan.

Ha det bra, vi höra snart igen!

Veronica

20120613-195258.jpg

Dela gärna detta:

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>