Boken och föreläsningar

Hej!

För närvarande går boken Hemligheter kända av många som smör i solsken, vilket jag tycker är jättekul!

Jag har också fått många förfrågningar om att komma ut och prata om boken vilket är fantastiskt roligt. Min förhoppning är att det fortsätter så och att alla som läser boken har nytta av den på olika sätt.


Jag tror att behovet av att prata om kärlek, relationer, personlig assistans och sex är enormt. Det finns massor av erfarenheter på kloka lösningar som framkommer under diskussioner. Jag hoppas att dessa erfarenheter kan spridas på ett bra sätt i fortsättningen också.

Boken kan vara bra sommarläsning eller kanske en present till någon? Den går att beställa via denna fantastiska webbsida: www.ungarorelsehindrade.se/hemlighet/bok

Ha en fortsatt bra försommar!

Veronica :)

Dela gärna detta:

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>