RBU-dagarna

Jag hade förmånen att få delta under RBU dagarna 13-15/5. Jag var med under lördagen den 14/5 på hotell Hilton i Malmö.

På hela hotellet fanns det två handikapprum och det blir man inte förvånad över. Det var heltäckningsmatta i hela rummet och en tröskel in till toaletten vilket krånglade till det för både mig och min personliga assistent.


God arbetsmiljö? Är det att behöva be sin assistent dra en lift över en tröskel som absolut inte samarbetade. Jag blir faschinerad över att hotellrum ofta är dåligt anpassade. Min lift som är en Liko light är den lättaste som finns och det hjälpte inte heller.

Självklart kan inte allt vara anpassat efter allas behov, men jag tror att anpassningen kan bli betydligt bättre än vad den är idag på många hotell.

Min föreläsning om boken gick väldigt bra och jag tycker att det var en fantastisk publik att föreläsa för. Jag vill tacka RBU för möjligheten att göra det!

Njut av våren nu!

Veronica

Dela gärna detta:

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>