Rapport föreläsning i Gävle den 16/5-12

På högskolan i Gävle samlades cirka 40 personer i en aula för att få veta mer om projektet En hemlighet känd sv många.Projektledaren Veronica berättade om vad som hänt under projektets tre år.

En person undrade om Veronica föreläste för personliga assistenter och assistansanvändare med flera. En annan person undrade om assistenter ska ha utbildning för att kunna prata om sex med mera med ungdomarna som de jobbar med.

Förmiddagen avslutades med en god bit pizza!

Arrangör var RFSL Gävleborg.

Dela gärna detta:

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>